Frontend-utvecklare

Digitala restauranger

Lobbyn på vårt nya kontor
Vi söker en driven utvecklare

Företaget

Zeldio är en tech-startup som digitaliserar det digitala. Vi utvecklar framtidens tjänster som ska vara med och förändra branscher i grunden. Målet är att skapa produkter som ska vara skalbara och ha möjligheten att etableras över hela världen.

Under sommaren har vi lanserat vår storsatsning Lumit. En tjänst för restauranger som möjliggör för konsumenter att beställa mat direkt från restaurangens egen hemsida. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar mot och hanterar beställningar.

Affärsidén för Lumit bygger på långsiktiga relationer med restaurangerna där vi ökar lönsamheten för både dem och oss samtidigt som konsumenterna får en bättre helhetsupplevelse. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans på vårt kontor på åttonde våningen på Trade Center i Halmstad.

Då lanseringen av Lumit har varit väldigt lyckad letar vi nu efter en programmerare för att fortsätta expansionen av Lumit.Vi sitter i Trade Center Halmstad

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att utveckla funktioner, bidra till designen och buggtesta de sidor som Lumit består av. Du kommer jobba nära VD för Zeldio som byggt nuvarande version av Lumit och tillsammans kommer ni ta fram nya idéer på vidareutvecklingar av tjänsten. Ni kommer även att bistå säljorganisationen med de verktyg som de behöver och assistera supporten vid behov.

Som första heltidsanställda programmeraren kommer du vara med och sätta formen för hur utvecklingen kommer gå till. Vilka externa tjänster och verktyg som ska användas samt hur arbetsflödet ska se ut.

I gengäld erbjuder vi en modern arbetsplats där du kommer erbjudas flexibilitet kring var du jobbar och när. Programmeringsuppgifterna kommer variera då Lumit inkluderar tjänster så som hemsidor, appar, hårdvara och där backend drivs i molnet via API. Alla dessa tjänster har i någon form en frontend där dessa drivs av Vue.


Vi söker dig som vill utveckla framtidens digitala tjänster

Din Profil

Vi tror att du har några års erfarenhet som programmerare och gillar tanken på att jobba på ett techbolag som växer snabbt. Du är redan duktig på Javascript, gillar att lära dig nya tekniker och programmeringsspråk. Du trivs med att jobba själv men även i ett mindre team. Du är bra på att jobba utifrån frihet under eget ansvar och trivs i en flexibel miljö.

Vi tror att drivkraft och passion gör att man snabbt kan lära sig nya programmeringsspråk, frameworks och arbetsmetoder. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper från något av följande:

  • Vue
  • React
  • TypeScript
  • HTML / CSS
  • Git
  • UX

Du pratar svenska eller engelska och kommenterar din kod obehindrat på engelska.

Ansökan

Heltid, tillsvidareanställning. Start omgående eller enligt befintlig uppsägningstid.

Löpande antagning.

Du skickar din ansökan till jobb@lumit.se

Märk ansökan med ”Frontend”.

För mer information om tjänsten, kontakta Daniel Lindau.

035-187 181, daniel@zeldio.com