Försäljnings- och marknadsansvarig

Digitala restauranger

Vår lobby på Trade Center i Halmstad

Om Företaget
Zeldio är en tech-startup som digitaliserar det digitala. Vi utvecklar framtidens tjänster som ska vara med och förändrar branscher i grunden. Målet är att skapa produkter som ska vara skalbara och ha möjligheten att etableras över hela världen. Under sommaren och hösten lanserar vi vår första storsatsning Lumit. En tjänst för restauranger som möjliggör för slutkund att beställa mat direkt från restaurangens egen hemsida. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar emot och hanterar beställningar samtidigt som restaurangen stärker sitt eget varumärke.

Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med restaurangerna där vi ökar lönsamheten för både dem och oss samtidigt som slutkund får en bättre helhetsupplevelse. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans på vårt kontor på åttonde våningen i Trade Center i Halmstad.

Arbetsuppgifter
Ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med vår ledning utveckla strategier för att etablera vår tjänst på vår svenska marknad med ett initialt fokus mot snabbmatsrestauranger. I rollen som försäljnings- och marknadsansvarig ansvara du för att bygga säljstrukturer och utveckla säljprocesser för att leda framtida säljteam.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och marknadsetablering. Du är en mästare på att skapa långsiktiga kundrelationer och bygga goda samarbeten både externt och internt. För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för den digitalisering som marknaden och vårt samhälle står inför. Det är meriterande om du har en teknisk förståelse och erfarenhet av IT-tjänster.

Du kommer till en början att verka i ett litet team vilket gör att vi värdesätter eget driv och en stor portion eget ansvar. Som person är du lojal, ärlig och har förmågan att få saker uträttade. Vi tror att du är en ödmjuk och strukturerad lagspelare med goda ledaregenskaper.

Ansökan
Tjänsten är en heltid-, tillsvidareanställning. Start enligt överenskommelse med sikte på september.

Du skickar din ansökan till jobb@zeldio.com senast den 7 juni.

Frågor angående tjänsten svaras av Daniel Lindau via daniel@zeldio.com eller 035 187 181.