CFO – Lumit, Halmstad

Digitala restauranger

Välkommen till Lumit – Onlinebeställningar för restauranger

En tjänst som nu är i sin linda och vad som komma skall är till viss del ett oskrivet blad men ack så spännande. Behovet idag består av att sköta vår ekonomi och leda vår supportavdelning. Dock händer saker fort och vår omsättning, som i år kommer landa på ca 15 miljoner, mångdubblas varje år. Din roll är föränderlig och kommer växa hand i hand med verksamheten.

Vi är inte längre en start up utan har nu gått över till att vara en expansiv scale up. Bolaget är ett av de snabbast växande techbolagen i Halland och det med fortsatt stark ekonomi i ryggen. Vi söker nu dig med erfarenhet som vill vara med och forma vår framtid.  Välkommen med din ansökan.


Lumit används idag över hela Sverige…
…på över 80 orter.

Om Lumit
Lumit är en tjänst som hjälper restauranger att få tillbaka kontrollen över sina digitala beställningar. Tjänsten skapades 2019 av Daniel Lindau som utvecklade den från grunden med ett fokus på att skapa bättre villkor för pizzerior. September 2020 började försäljningen och fyra månader senare hade Lumit fler anslutna pizzerior än Foodora i Halmstad.

Idag har teamet och bolaget växt rejält. Total har vi restauranger anslutna på fler än 80 orter inom en mängd olika genrer, även om pizzerior fortfarande är vår största niche.

Lumit är beläget mitt i Halmstad vid campus. För att på riktigt förstå vad vi gör, se filmen på lumit.se.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara den som ansvarar för hela vår ekonomi. I din roll kommer du sammanställa och analysera den ekonomiska data som finns att tillgå samt skapar prognoser in i framtiden.

Du sköter personligen hantering av fakturor, kontering, utbetalning till kunder och lönehantering. Majoriteten av kassaflödet är dock helautomatiserat och transaktionerna genomförs samt bokförs av våra in-house byggda robotar i molnet.

Du är även chef över vår administrations- och supportavdelning, vilka är de som har all kontakt med våra befintliga kunder. Denna avdelning ansvarar även för att säkerställa att våra kunder når framgång och blir nöjda med våra produkter. Arbetsgruppen består idag av tre heltidsanställda samt en inhoppare. Tillsammans med medarbetarna kommer ni vidareutveckla avdelningen med nya rutiner och förbättrade kundupplevelser.

Utöver dessa två ansvarsområden kommer du även ta plats i vår ledningsgrupp för att vara med och styra samt utveckla bolaget. Du kommer även vara en nyckelspelare i vår förestående utlandsexpansion.

Rapportering kommer ske direkt till VD.


Vårt kontor ligger på våning åtta på Trade Center i Halmstad.


Din profil
Vi tror att du jobbat flera år med ekonomi på olika nivåer och att du även har några års erfarenhet av att vara chef. Det är ett plus om du tidigare jobbat med service eller support i någon form. Du tycker även om att få jobba med fler aspekter inom bolaget än bara ekonomin.

Du är hungrig efter nya utmaningar och gillar tanken på att arbeta i ett bolag som växer väldigt fort. Du tycker teknik är spännande och vill vara med på resan att digitalisera världens restauranger.

Du är självgående, ansvarstagande, prestigelös och levererar bäst med fria tyglar.

Rebecca och Andreas i vårt säljteam
Lumit - Beställ mat hemsida
Lumit-terminalen

Om rekryteringen
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval sker löpande. Vid frågor, kontakta gärna Anders Jansson, anders.jansson@effektiv.se