Administratör / Support

Digitala restauranger

Lobbyn på vårt Halmstadkontor
Huvudkontoret – Trade Center Halmstad

Företaget

Zeldio är en tech-startup som digitaliserar det digitala. Vi utvecklar framtidens tjänster som ska vara med och förändrar branscher i grunden. Målet är att skapa produkter som ska vara skalbara och ha möjligheten att etableras över hela världen. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar mot och hanterar beställningar. En tjänst som möjliggör för slutkund att beställa mat direkt från restaurangens egen hemsida.   

Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med restaurangerna där vi ökar lönsamheten för både dem och oss samtidigt som slutkund får en bättre helhetsupplevelse. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans.   

Under 2020 har vi etablerat Lumit på den halländska marknaden och sedan 2021 har vi fortsatt expansionen till Skåne och Jönköpingstrakten.  

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansluta våra nya kunder genom att lägga in deras menyer i vårt system, hantera avtal, skapa inlogg, etc.  

Du kommer även ta mot samtal i vår växel och hantera enklare supportärende som våra kunder behöver hjälp med.  

Arbetet sker med ett roterande schema på tre veckor. Två veckor arbetar du dagtid på vårt kontor på Trade center och den tredje veckan har du möjlighet till distansarbete när du arbetar eftermiddag fram till 22.00, måndag till torsdag.  


Vårt härliga team i Halland

Din Profil

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för den digitalisering som marknaden och vårt samhälle står inför. Det är meriterande om du har en teknisk förståelse och erfarenhet av IT-tjänster.  

Du har god datorvana, gillar att lösa mindre tekniska problem och framför allt är du noggrann när du genomför ditt arbete. 

Du är en lösningsorienterad lagspelare som tycker det är viktigt med service till våra kunder och till våra säljare ute i landet.  

Provanställning som övergår till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. 

Schemalagd heltid, två veckor dagtid på kontoret samt möjlighet till distansarbete den tredje veckan. Var tredje fredag är du ledig.  

Sista ansökningsdag är 30/5 2021. 

Ansökan

Du skickar din ansökan till jobb@zeldio.com  
Märk ansökan med ”Administration och support”.  

För frågor om tjänsten, ring vår personalansvarig, Harriet på 0739–490 950 måndag – fredag, kl 9 – 14.