Account Manager / Säljare

Digitala restauranger

Lobbyn på vårt Halmstadkontor
Huvudkontoret – Trade Center Halmstad

Mod, fart och glädje. En säljare med blick och intresse för kommunikation och avslut! Vi digitaliserar restauranger och hjälper dem med framför allt beställning och betalning online samt även med marknadsföring. Vi växer fort och har gått från start up till scale up på kort tid. Med ekonomiskt starka ägare och siktet högt ställt vill vi fortsätta vår framfart tillsammans med dig. Här får du lära dig mycket om försäljning och slipper mestadels onödigt resande, vi jobbar miljömedvetet och sköter försäljningen från vårt kontor, med vissa undantag. Välkommen med din ansökan.

Företaget
Lumit skapades 2019 av Daniel Lindau som utvecklade tjänsten från grunden med ett fokus på pizzerior. Januari 2020 lanserades första versionen av Lumit på Torino Pizzerias hemsida. Hösten 2020 började den allmänna försäljningen och fyra månader senare hade Lumit fler anslutna pizzerior än Foodora i Halmstad.

Idag har teamet och bolaget växt rejält. Total har vi restauranger på fler än 80 orter inom en mängd olika genrer, även om pizzerior fortfarande är vår största niche.

Lumit är beläget mitt i Halmstad vid campus.

Lumit - Beställ mat hemsida

Dina arbetsuppgifter

Rollen som säljare erbjuder dig mycket kontakt med och rådgivning till dina kunder runtom i Sverige. Dina verktyg är dator och telefon och bakom de allra flesta samtal du gör finns ett smart förarbete, vilket gör samtalen varma redan från början. Förarbetet bygger på annonsering i sociala medier eller fysiska utskick. En stor del handlar om att våra restauranger känner varandra och att vi kan följa upp deras vetskap kring nöjda kunder i deras egna nätverk.

Vår produkt är enkel att sälja in och de flesta avsluten görs direkt i telefon, hela processen andas enkelhet och det är en av våra främsta styrkor.
Du ansluter till ett gäng på tio personer som trivs tillsammans och där alla vill framåt i vårt snabbväxande bolag. Vi vill ge det lilla extra helt enkelt.


Din Profil

Vår försäljning bygger mycket på relationskapande kommunikation och det är avgörande att du kan ”prata med bönder, på bönders vis”. Våra kunder är ofta inte så långt framme digitalt och hur du lägger fram vår produkt är viktigt.

Du är orädd, modig och drivs av uppsatta mål och försäljning. Du ser möjligheter och lösningar i det mesta och har en framåtlutad, positiv och social personlighet med ett tydligt sinne för affärer och service, för att lyckas handlar det många gånger att läsa av situationen och att vara streetsmart.

Du har arbetat med någon form av försäljning tidigare, i alla fall nosat på termer och process. Du får gärna komma med nya infallsvinklar på hur din försäljning blir lyckosam utifrån tidigare erfarenheter.

I övrigt hanterar du datorer och teknik utan svårigheter samt skriver och talar det svenska språket obehindrat.

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Anders på Anders.Jansson@effektiv.se

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.