Account Manager / Säljare

Digitala restauranger

Lobbyn på vårt Halmstadkontor
Huvudkontoret – Trade Center Halmstad

Företaget

Zeldio är en tech-startup som digitaliserar det digitala. Vi har utvecklat tjänsten Lumit som möjliggör för slutkund att beställa mat direkt från restaurangers egen hemsida. Med Lumit vill vi digitalisera hur restauranger tar emot och hanterar beställningar.

Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med restaurangerna där vi ökar lönsamheten för både dem och oss samtidigt som slutkund får en bättre helhetsupplevelse. Allt detta samtidigt som vi medarbetare trivs, har roligt och utvecklas tillsammans.

Under vår och sommar har vi fortsatt etablera Lumit på den svenska marknaden. Vi har idag en stor kundstock där Skåne är en marknad på framfart. Vår nuvarande Account Manager i Skåne ska från och med årsskiftet vara föräldraledig och därför söker vi nu efter en positiv, målinriktad och nyfiken Account Manager för vikariat.

Vi har kontor i Lund men är flexibla kring var du vill utgå ifrån och det kommer det finnas tillgång till tjänstebil. Tillträde på vikariatet sker enligt överenskommelse men senast 3e januari och sträcker sig till och med 30e april. För rätt person kan det efter avslutat vikariat finns möjlighet för fortsatt anställning.

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att tillsammans med vår säljchef fortsätta etableringen av tjänsten Lumit på den skånska marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt från första samtal till genomfört kundbesök och avtalsskrivning. Du kommer samtidigt jobba med att bygga upp och stärka de kundrelationer du skapar.


Din Profil

Vi tror att du har arbetat som säljare i några år och ser dig själv som en relationsskapare och trivs i den rollen. Du gillar att göra affärer och utveckla samarbetet med dina kunder.

Du värderar personlig utveckling högt och trivs i en agil organisation. Du värdesätter möjligheten att påverka din och dina kunders framgång.

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för den digitalisering som marknaden och vårt samhälle står inför. Det är meriterande om du har en teknisk förståelse och erfarenhet av IT-tjänster.

Du har B-körkort.

Ansökan

Du skickar din ansökan till jobb@zeldio.com. Märk ansökan med Account Manager Skåne.

För mer information om tjänsten, maila Andreas Ericsson (andreas@zeldio.com)